Krafttak for sang deltar under Arendalsuka

Torsdag 18. august står Krafttak på stand på torget og arrangerer barnehagekonserter og debatt om sang og musikk i eldreomsorgen.

Torsdag 18. august kl. 13.00 – 14.30 inviterer Krafttak for sang til presentasjon av prosjekter og debatt på Plankemyra Bo- og aktivitetssenter i Arendal sentrum. Tittelen på arrangementet er «Sang og musikk i eldreomsorgen - mer enn et hyggelig avbrekk i hverdagen?». Sentrale temaer er: Hvordan brukes sang og musikk i dagens eldreinstitusjoner, og hvordan ser fremtidens tilbud ut? Under arrangementet vil rollene til det frivillige/ profesjonelle musikklivet samt de ansatte og beboerne på institusjonene belyses nærmere.

I panelet: Tone Wilhelmsen Trøen (Høyre - Helse- og omsorgskomiteen), Hege Haukeland Liadal (Arbeiderpartiet - Kulturkomiteen), Geir S. Toskedal (Kristelig Folkeparti - Kommunalkomiteen), Bård Hoksrud (Fremskrittspartiet - Helse- og omsorgskomiteen), Harald Olimb Norman (generalsekretær, Pensjonistforbundet), Kristi Stedje (Syngende eldreinstitusjoner/ Krafttak for sang/ Folkeakademienes Landsforbund), Solveig Versto Nygård (Vinje sjukeheim/ Syngende eldreinstitusjoner) og Odd Håpnes (Nasjonalt senter for kultur, helse og omsorg). Moderator: Jarle Flemvåg (Krafttak for sang).

Sted: Kafeen, Plankemyra Bo- og behandlingssenter. Adresse: Strømsbuneset 1, Arendal.

Arrangementet er åpent for alle og har gratis entre

I tillegg arrangerer Krafttak samme dag 2 allsangkonserter for barnehagebarn på Store Scenen på torget med våre inspiratorer Charlott-Renee Sandvik Clasen og Silje Worquenesh Østby Kleiven. Erlend Rasmussen og Kjetil Bjelke Lien fra Norsk Musikkråd spiller gitar. Tidspunktet for konsertene er kl. 10.00 og 11.00.

Vi står også på Norsk Musikkråds og Musikkens studieforbund stand denne torsdagen fra kl. 10.00 – 17.00